Close
Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.
Hľadanie
Rss

Blog príspevky '2020' 'máj'

Nad Flystorkom je päť bocianov
Nad Flystorkom je päť bocianov

Na komíne, nad predajňou Flystork, sa vyliahli tri mláďata bocianov. Majú sa k svetu a rastú ako z vody. I keď ich potrava, čo tak sledujeme, je skôr plazivého charakteru. Sledovať, ako sa celej rodine bocianov darí a aký je ich denný rytmus, môžete na www.capitrebic.cz/webkamera.

Veľký záujem o bicykle, vypredáva sklady v republike!
Veľký záujem o bicykle, vypredáva sklady v republike!

Nakúpte bicykle, pokiaľ možno čo najskôr! Vzhľadom k aktuálnej situácii, ktorá panuje vo všetkých predajňách v ČR, je jasné, že bicykle idú na dračku! Výrobcovia nestíhajú vyrábať bicykle podľa doterajších plánov. Ich výroba je bohužiaľ závislá na súčiastkách a dieloch, ktoré sú zo zahraničia, a keďže všetci ich dodávatelia nejdú na plnú prevádzku, majú výrobcovia bicyklov nedostatok súčiastok.

Popredné značky, ako je konkrétne SCOTT a GT, budú mať k dispozícii nové modely až cca za 3 mesiace, až potom ich budeme môcť objednať a naskladniť. O moc lepšie na tom nie sú ani další výrobcovia. Doporučujeme Vám teda vyberať z naších aktuálnych skladových zásob a siahnuť tak po variante, ktorá je skladom a pripravená k okamžitému použitiu.