Close
Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.
Hľadanie
Rss

Blog príspevky '2020' 'apríl'

Bocianom sa nad predajňou darí
Bocianom sa nad predajňou darí

Nad predajňou Flystork je hniezdo bielych bocianov. Aktuálne majú na hniezde 4 vajíčka, o ktoré sa starajú a striedajú sa v hniezdení. Neustále budujú a zvelebujú svoje hniezdo. Viac o bocianoch nad Flystorkom môžete sledovať na www.capitrebic.cz, kde je tiež online webkamera. Tým Flystork.

Servis funguje na plné obrátky
Servis funguje na plné obrátky

Vzhľadom k aktuálnej situácii, kedy je váš záujem o cyklistiku naozaj veľký, pracuje náš servis na 200%, aby sme uspokojili vaše objednávky, a bicykle nachystali na bezstarostnú jazdu. Ide im to pekne od ruky. Máte sa na čo těšiť, a sezóna môže začať. Tým Flystork.

Dodacia lehota sa v týchto dňoch môže trochu predĺžiť
Vzhľadom k aktuálnej situácii, kedy evidujeme extrémny nárast objednávok a naše expedičné oddelenie robí maximum, aby uspokojilo vaše objednávky, sa môže expedícia o nejaký deň predĺžiť. Veľmi sa vám ospravedlňujeme, a prosíme o trpezlivosť a pochopenie.

U bicyklov a elektrobyciklov naviac prevádzame predpredajný servis, aby vaše bicykle boli pripravené k okamžitému použitiu.

Pokiaľ budete m jakékoľvek otázky neváhajte nás kontaktovať.

Tým FLYSTORK

Bocian Tom priletel na komín v Trebíči

Milovníci zvierat a prírody, protože už roky pravidelne nad našou predajňou v Trebíči (Flystork - predtým K-sports, Jejkovská brána 36/1) prilieta hniezdiť bocian, rozhodli sme sa povolením mesta a ochráncov prírody, umiestiť k jeho hniezdu webkameru, na ktorej i vy budete môcť sledovať, ako sa bociani chovajú. Tímto sa s vámi chceme podeliť o nevšedné zážitky, ktoré s bocianom už roky máme... 🍀 Priali sme mu šťastnú cestu a netrpezlivo očakávali jeho návrat! A dnes sme sa dočkali 🥰🥳 Viac o tomto fešákovi môžete sledovať na www.facebook.com/capitrebic/